Gjert Ingebrigtsen

Det er ingenting som varer evig sa Ingebrigtsen til VG onsdag. Sikker på at Ingebrigtsen-brødrene klarer seg uten Gjert.


What Is The Secret To The Ingebrigtsen Brothers Success What Is The Secret Track And Field Running Clothes

PÅ PLASS I FRANKRIKE.

. Brødrene trenes av sin far Gjert Ingebrigtsen. Løpet var også det første etter at det ble kjent at trenerpappaen Gjert Ingebrigtsen er sykmeldt. Ingebrigtsen var ved siden av OL-vinner på 100-meter Marcell Jacobs det store trekkplasteret i Nord-Frankrike torsdag kveld.

Trenings- og familiehverdagen har blitt dokumentert gjennom flere sesonger av NRKs TV-serie Team Ingebrigtsen. Slik så det ut i Sandnes i fjor da Ingebrigtsen løp inn til OL-gull. Team Ingebrigtsens agent føler for å avdramatisere nyheten om at løpebrødrene må klare seg uten pappa Gjert som trener i tiden fremover.

Han har tatt seg litt vann over hodet. Det har blitt varslet at Jakob Ingebrigtsen skal forsøke å senke verdensrekorden på 1500 meter innendørs i torsdagens stevne. Det handler mest om at han trapper ned.

Familien omtales gjerne som Team Ingebrigtsen. Til høyre er pappa Gjert. Ingenting varer evig LIÉVIN VG Jakob Ingebrigtsen 21 går ikke rundt og savner pappa Gjert som trener.

Vi har kjørt opplegget som vi har hatt troen på og det har jo gått bra. The pacers took Ingebrigtsen out through 1100m at world record pace and he closed the final 200m lap in 27 seconds to come away with the record beating Tefera by three seconds. Jakob Ingebrigtsen om Gjert-exit.

This is the 21. Stemningen i den intime arenaen steg flere hakk da nordmannen tok fatt på 1500 meter i rekordtempo. Jakob Ingebrigtsen etter at han vant Bowerman Mile under Diamond League på Hayward Field i fjor.

Henrik Ingebrigtsen er storebror til to år yngre Filip Ingebrigtsen og ni år yngre Jakob Ingebrigtsen.


Pin En Handsome Guys


Gjert Ingebrigtsen Klar Til A Knuse Sonnenes Hoydedrom Friidrett Zagreb Trening


Pin Pa Viral


Jakob Ingebrigtsen And Gjert Ingebrigtsen Coach In 2021 Coach Motorcycle Jacket Father And Son


Pa Denne Restauranten Spiser Barna Gratis Dersom Foreldrene Lever Inn Mobilen Under Maltidet Mobiltelefon


Lauf Und Hurden Abc Mit Hurden Youtube In 2020 Grundlagentraining Hurden Lauf


Pin Pa Genser


Pin Pa Viral


Pin Pa Viral


Pin Pa Knitting Strikking

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel